understand


I hope you’ll understand
That I can’t always come when you call
Understand everybody has their faults
Please understand not to worry who I’m with or what I do
Cause I understand that I’m in love with you
Do you understand that I’m in love with you

I keep our song on repeat
On my ipod, even when I sleep
And in my dream I’m holding you
Alone on an island just us two

The last guy had me so wrong
He kept complaining I was away too long
Don’t treat me that way cause in your head
You’ve got to trust me I won’t be led

I hope your mind ain’t working overtime
I hope your memories are full of good times with me
Don’t trip even right now I can’t answer the phone
Cause you know that soon I’ll be coming home

Do you understand
Cause I understand
Do you understand that I’m in love with you boy
I’m so in love with you, so in love with you
Cause I understand
Do you?
Do you understand that I’m in love with you
Do you understand I’m in love with you


JOSS STONE – Understand lyric


*buat yang lagi sibuk di atas tower dan puyengpuyeng bikin report;
yup, i do understand 🙂

*gambar dari sini

i didn’t hate last monday

Lupa bawa sarapan dari rumah
Ibu Er yang biasa jualan kueh ternyata ga bawa dagangan
Kelaparan, eh ternyata mba Indah bawa spagetti smoked beef
*lupa foto nya*

Lunch with Ronald yang tetiba malas makan di kantin, padahal lagi dibagiin Conello
*ahikz*


dan ini adalah oleholeh dari Mas Dion yang diberikan saat menjelang pulang kantor
pas banget karena persediaan hot choco sudah habis di lemari
aaaah, beruntungnyaaaa
*sluuuurp*

pulang kantor, niatnya mau mandi terus makan terus bobok
eh, si keriting ini datang main ke rumah bersama engkong nya
whuaaa, langsung di uyel-uyel deh
pulang kantor main sama keponakan aja segini senengnya, apalagi kalo main sama anak sendiri ya
#eaaa
#kode

dengan segala kepenatan yang terjadi hari ini
300 lebih email yang tidak terbaca selama training seminggu
pekerjaan yang tertunda
halhal yang harus di follow up
degdegan nunggu hasil med check up
aku bersyukur atas apa yang terjadi kemarin
InsyaAllah, hari ini akan lebih baik dari kemarin
masih diberi banyak nikmat oleh Yang Maha Pemberi
mudahmudahan msh termasuk orang yang terus bersyukur

mari bersemangat
Selamat Pagi, Tout le Monde!!